|
|
|
|
RSS
|

Компанията достига 18'920 хил. лева премиен приход по обслужени застраховки. 
 


Прочети повече

Днес официално стартира стажантската програма на Булброкърс "Млади таланти 2011". За 4те стажантски места се бориха над 100 студенти следващи икономически специалности във водещи български и чуждестранни университети.


Прочети повече

Водещият застрахователен брокер "Брокер Инс" беше отличен с 2 престижни отличия за платформата си за онлайн продажба на застраховки www.24ins.bg. Платформата взе първо място за най-добър сайт в категория "Финанси и застраховане", както и първо място в професионалната категория"Добра практика".


Прочети повече

Агенцията за приватизация класира "Булброкърс" да бъде  инвестиционния посредник по продажбата на държавните дялове в електроенергийното дружество ЕВН.


Прочети повече

Две от дружествата в групата, "Булброкърс" и "Брокер Инс" взеха отличия за свои финансови продукти и иновации, въведени през последните шест месеца


Прочети повече

За първи път тази година Алфа Финанс Холдинг, Финансиа Груп и Булброкърс се включват в музикална кауза навръх Коледните празници, като подпомогнат да се съберат средства за реновиране на 3-те кабинета за ударни инструменти в музикалното училище "Любомир Пипков" в гр. София на ул. Оборище.


Прочети повече

Лицензираният застрахователен брокер "Брокер Инс", част от финансовото подразделение на "Алфа Финанс Холдинг", придоби платформа за онлайн продажби на застраховки.


Прочети повече

Инвестиционният посредник "Булброкърс" предлага от днес три нови инвестиционни възможности, които дават лесен достъп до международните финансови пазари при гарантиран размер на първоначалната инвестиция – "Златна възможност" и "Валутна защита" и комфорта за съхраняване на парите и управление на спестяванията чрез "Златен Стандарт" .


Прочети повече

От днес "Kапитал Банк" въвежда три нови спестовни продукта за на пазара с атрактивни лихви  денари, евро и щатски долари.


Прочети повече

Инвестиционният посредник "Булброкърс" предлага от началото на юни 2010 г. олихвяване на свободните парични средства и намалява спредовете на най-търгуваните валутни двойки за своите клиенти. Новите условия са част от стратегията на компанията да предлага по-конкурентни услуги и да разшири присъствието си в региона, като се конкурира с големите чуждестранни онлайн брокери.
 


Прочети повече